20 jaar Van de Veer op Tussen Meer

Voorgrond:
praktijkeigenaar Gerard van de Veer

Eerste rij achter de balie van links naar rechts:
Marion Limonard-Drenth, Angelique Bagalli-Kenter, Pehmaney Shamsoldin-Said, Ben Rese , Mitra Hassanalian en Peter van der Helm

Achtergrond van links naar rechts:
Hania Amarjouf, Reza Mortazavi, Mehrnush Dehghani, Burcin Karatas, Koray Alkan en Yasaman Safavi

Ontbrekende teamleden:
Anaëlle Koss, Gezal Wassiee, Martin Geils en Ilse van de Veer

Onder de motto’s ‘onze familie zorgt graag voor uw familie’ en ‘wellness in tandheelkundige zorg’ werkt het Van de Veer team inmiddels 20 jaar als een hechte familie. En dat in een voor tandartsbegrippen vooral ongedwongen en relaxte sfeer. De ruime, lichte opzet van de praktijk in combinatie met de persoonlijke aandacht maakt dat zowel individuele patiënten maar vooral ook veel gezinnen uit Osdorp graag naar de praktijk komen.

Patiënten vinden het steeds belangrijker dat hun gebit er mooi en verzorgd uitziet. Daarvoor biedt de praktijk bijzonder veel mogelijkheden van bleken tot facings en implantaten. Daarnaast is preventie binnen de praktijk een belangrijk speerpunt. Hiervoor wordt binnenkort een 6e behandelkamer geopend met een preventie assistent. Naast alle gebruikelijke mondzorgbehandelingen kunt u in de praktijk ook terecht voor alle orthodontische behandelingen, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Maar ook voor zeer gespecialiseerde, endodontologische (wortelkanaal) behandelingen bent u bij Van de Veer aan het juiste adres. Want ook deze complexe behandelingen worden volledig pijnloos uitgevoerd.

Alle (ook voormalige) teamleden hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het grote succes en het 20 jarig bestaan van de praktijk. Op dit moment zijn er meerdere hoog opgeleide en gespecialiseerde tandartsen, (preventie) assistentes en mondhygiënisten werkzaam. Daarnaast is de praktijk ook een erkend opleidingsbedrijf.

Comments are closed.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Onze tandartsen staan tevens geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.