Esthetische tandheelkunde

BEHANDELINGEN

esthetische tandheelkunde

Cosmetische of esthetische tandheelkunde is het vakgebied, waarbij de tandarts zich bezig houdt met het verfraaien van het uiterlijk van het gebit. Aangezien tanden en kiezen een belangrijke rol spelen bij het uiterlijk stellen patiënten steeds vaker hogere eisen aan de esthetiek van hun tanden en kiezen.

Met behulp van tandkleurige facings en vulmaterialen, zoals porselein of composiet, maar ook met kronen, inlays en bruggen, kunnen verbeteringen in vorm, stand en kleur van uw tanden en kiezen worden verkregen.

Maar elke restauratie en verandering moet wel bij u passen en zo natuurlijk mogelijk overkomen. Juist dat vereist vakmanschap. Met behulp van nieuwe technieken zoals Digital Smile Design (een pre-behandelimpressie van het beoogde resultaat) kunnen wij u vooraf goed laten zien hoe uw gebit en uw glimlach er na de behandeling uit zal komen zien.

Ook bleken en orthodontische behandelingen vallen onder het brede vakgebied van esthetische tandheelkunde. Bij Van de Veer tandartsen hebben wij ook hiervoor de modernste technieken in huis.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Onze tandartsen staan tevens geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.