Bleken

BEHANDELINGEN

bleken

Niet is mooier dan een stralend witte lach. Maar in de loop van de jaren zullen uw tanden en kiezen verkleuren door sigaretten, koffie, thee of rode wijn en hierdoor donkerder worden. In sommige gevallen zijn tanden zelfs al op zeer jonge leeftijd verkleurd. Dit worden intrinsieke verkleuringen genoemd.

Vroeger werd dit soms opgelost door kronen te maken, tegenwoordig is bleken een grote uitkomst. Bleken wordt nu al vele jaren succesvol toegepast bij verkleurde tanden en kiezen. Bij Van de Veer tandartsen werken we met een revolutionaire en wetenschappelijk geavanceerde whitening procedure: Zoom!

Hierbij bleken we uw tanden gedurende 15 minuten. De totale behandeling duurt ongeveer 60 minuten (inclusief voorbereiding, nabehandeling door fluoridering van het gebit en instructie).

Het is veilig, effectief en snel. Na slechts 1 bezoek aan onze praktijk kunnen uw tanden aanzienlijk witter worden en loopt u met een stralende lach de deur uit.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Onze tandartsen staan tevens geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.