tandarts

praktijkeigenaar

Gerard (G.A.) van de Veer is in 1975 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, afdeling Tandheelkunde (ACTA). Na een jaar waarneming is hij in 1976 zijn eigen praktijk begonnen in zijn geboortehuis aan de Apollolaan op nummer 45, waar patiënten vanuit heel Nederland altijd met veel plezier naar toe kwamen.

Na in april 2008 afgestudeerd te zijn als tandarts bij het ACTA, op de oude locatie aan de Louwesweg 1 heb ik in diverse huis tandartspraktijken en instellingen (Jeugdtandverzorging Rotterdam, verpleeghuizen Zaandam en Oegstgeest) veel praktijkervaring opgedaan. Sinds januari 2016 kan ik lekker op de fiets naar mijn werk bij tandartsenpraktijk Van de Veer op Tussen Meer 80 in Osdorp.

In februari 2010 is Anaële Koss vanuit Parijs met haar man naar Nederland gekomen, na fris afgestudeerd te zijn aan de Faculté dentaire Garancière – Paris VII. Direct na haar aankomst in Nederland is Anaëlle energiek begonnen met haar werk aan de stoel in eerst Heemskerk en een jaar later in Rotterdam.

Ilse (I.C.) van de Veer heeft in 2009 de opleiding Tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) afgerond. Heeft aan de Columbia University in New York een stage gelopen op het gebied van Prosthodontics en een scriptie geschreven over de verschillen in complexe behandelplannen tussen Nederland en Noord-Amerika.

Ben Rese studeerde in 1977 af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft zich daarna tot 1994 met een eigen praktijk gevestigd in onze hoofdstad. Ben verruilde hierna Amsterdam nog 11 jaar voor Utrecht. In 2005 keerde hij terug naar Amsterdam en vanaf dat moment is hij werkzaam bij Tandartsenpraktijk Van de Veer. Zijn tandheelkundige passie ligt in de minimaal invasieve tand- en mondzorg.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Onze tandartsen staan tevens geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.