Over praktijk Osdorp

Tandartsenpraktijk Van de Veer

wellness in tandheelkundige zorg

U leidt met uw gezin een druk leven, waarin een mooi, natuurlijk en gezond ogend gebit onmisbaar is. Daarvoor moet u nu eenmaal met regelmaat een tandarts bezoeken, maar dat hoeft natuurlijk geen straf te zijn. Onze familiepraktijk in Osdorp is ideaal gesitueerd en zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Dankzij onze efficiënt ingeplande behandelingen staat u zo weer met een glimlach buiten.

Onze modern ingerichte en drukke familiepraktijk op Tussenmeer heeft zes behandelkamers en biedt een breed aanbod in mondzorg. Bent u op zoek naar een goed opgeleide tandarts die ook nog eens goed luistert naar uw wensen? Waar u terecht kunt voor de reguliere, maar ook voor specialistische behandelingen? Waar nog ruimte, tijd en aandacht is voor persoonlijk contact? Bij tandartsenpraktijk Van de Veer bieden wij iedereen efficiënte behandelingen in een rustige omgeving en een ontspannen atmosfeer. Dat is de missie van onze beide familiepraktijken: wellness in tandheelkundige zorg.

KWALITEIT, EFFICIËNTIE EN FLEXIBILITEIT

Wij denken graag met u mee en zijn goed ingesteld op de drukke dagindeling van zowel gezinnen met schoolgaande kinderen als werkende mensen, met minimale wacht- en behandeltijden. Het uitgangspunt is dat een tandartsbezoek andere verplichtingen zo min mogelijk in de weg staat. Als u een verdoving nodig heeft, denken we mee hoe u hier het minste hinder van ondervindt. Een afspraak kunt u -48 uur van te voren- online verzetten, een reminder van uw geplande behandeling ontvangt u per e-mail en per sms. En in onze wachtruimte kunt u gebruik maken van onze gratis wifi. Door de combinatie van efficiëntie en flexibiliteit bieden we maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en ook op zaterdagmorgen hoogkwalitatieve mondzorg op afspraak.

JARENLANGE ERVARING GECOMBINEERD MET NIEUWSTE TECHNOLOGIE

Van de Veer tandartsenpraktijk is gestoeld op een jarenlange tandheelkundige traditie met een moderne visie op mondzorg. Onze eerste praktijk op de Apollolaan werd ruim 40 jaar geleden opgericht door Gerard van de Veer. En in 2008 openden wij de deuren van onze tweede familiepraktijk op Tussenmeer in Osdorp. Onze moderne behandelkamers zijn ingericht volgens de nieuwste technologie en met onze up-to-date kennis en apparatuur bieden wij tandheelkunde en mondzorg van topkwaliteit. Benieuwd wat wij u te bieden hebben? Loop eens bij ons binnen of bel ons en maak een afspraak!

 • Regelmatig nageschoolde tandheelkundige specialisten
 • Zeer comfortabele praktijk
 • Vijf behandelkamers
 • Familievriendelijke praktijk
 • Goed bereikbare locatie met volop parkeergelegenheid
 • Niet of nauwelijks wachttijden
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Klimaat gecontroleerde behandelkamers
 • Moderne apparatuur
 • Topkwaliteit instrumenten en materialen
 • BIG-geregistreerde tandartsen

ONS ZORGAANBOD

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Onze tandartsen staan tevens geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.