The Team

Tandarts BIG

59059823902

Operationeel manager

In mei 1990 ben ik samen met mijn familie naar Nederland gekomen. Bij toeval bezocht ik kort hierop een Open Dag Mondzorgkunde. Ik was gelijk gefascineerd en besloot om direct aan de ACTA met de opleiding Mondhygiëne te beginnen. Vier jaar later, in oktober 1994, trad ik als mondhygiëniste in dienst bij tandartsenpraktijk Van de Veer op -toen nog- de Apollolaan.

praktijkeigenaar

Gerard (G.A.) van de Veer is in 1975 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, afdeling Tandheelkunde (ACTA). Na een jaar waarneming is hij in 1976 zijn eigen praktijk begonnen in zijn geboortehuis aan de Apollolaan op nummer 45, waar patiënten vanuit heel Nederland altijd met veel plezier naar toe kwamen.

In februari 2010 is Anaëlle Koss vanuit Parijs met haar man naar Nederland gekomen, na fris afgestudeerd te zijn aan de Faculté dentaire Garancière – Paris VII. Direct na haar aankomst in Nederland is Anaëlle energiek begonnen met haar werk aan de stoel in eerst Heemskerk en een jaar later in Rotterdam. Tot 15 januari 2019 is Anaëlle nog met zwangerschapsverlof van haar derde kindje. Vanaf maart 2019 zal zij naast de reguliere tandheelkundige behandelingen ook orthodontische behandelingen aan de stoel gaan verrichten. Anaëlle is BIG geregistreerd met nummer 49912370302.

Ilse (I.C.) van de Veer heeft in 2009 de opleiding Tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) afgerond. Heeft aan de Columbia University in New York een stage gelopen op het gebied van Prosthodontics en een scriptie geschreven over de verschillen in complexe behandelplannen tussen Nederland en Noord-Amerika. Ilse is BIG geregistreerd met nummer 69912406802.

Ben Rese studeerde in 1977 af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft zich daarna tot 1994 met een eigen praktijk gevestigd in onze hoofdstad. Ben verruilde hierna Amsterdam nog 11 jaar voor Utrecht. In 2005 keerde hij terug naar Amsterdam en vanaf dat moment is hij werkzaam bij Tandartsenpraktijk Van de Veer. Zijn tandheelkundige passie ligt in de minimaal invasieve tand- en mondzorg. Ben is BIG geregistreerd met nummer 29023454902.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Onze tandartsen staan tevens geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.