Anaëlle Koss

Anaëlle Koss

In februari 2010 is Anaëlle Koss vanuit Parijs met haar man naar Nederland gekomen, na fris afgestudeerd te zijn aan de Faculté dentaire Garancière – Paris VII. Direct na haar aankomst in Nederland is Anaëlle energiek begonnen met haar werk aan de stoel in eerst Heemskerk en een jaar later in Rotterdam. Tot 15 januari 2019 is Anaëlle nog met zwangerschapsverlof van haar derde kindje. Vanaf maart 2019 zal zij naast de reguliere tandheelkundige behandelingen ook orthodontische behandelingen aan de stoel gaan verrichten. Anaëlle is BIG geregistreerd met nummer 49912370302.

Anaëlle Koss is sinds april 2015 verbonden aan tandartsenpraktijk Van de Veer op Tussenmeer in Amsterdam Osdorp. Zelf zegt zij hierover: “Ik werk hier met bijzonder veel plezier en heb een bijzondere affiniteit met esthetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast werk ik graag in een ontspannen sfeer waar ruimte is voor vragen en uitleg. Ik ben van nature rustig en weet zowel angstige patiënten als kinderen zich op hun gemak te laten voelen. Een goede relatie met mijn patiënten is voor mij als tandarts dan ook heel erg belangrijk.”

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Onze tandartsen staan tevens geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.