Ilse van de Veer

Ilse van de Veer

Ilse (I.C.) van de Veer heeft in 2009 de opleiding Tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) afgerond. Heeft aan de Columbia University in New York een stage gelopen op het gebied van Prosthodontics en een scriptie geschreven over de verschillen in complexe behandelplannen tussen Nederland en Noord-Amerika. Ilse is BIG geregistreerd met nummer 69912406802.

In het laatste jaar van haar Master heeft zij de stage kindertandheelkunde bij ACTA doorlopen. Ilse heeft daarnaast ook een passie voor esthetische tandheelkunde. Sinds 2009 is zij als tandarts volop actief. Eerst in beide familiepraktijken. Samen met haar vader Gerard van de Veer heeft zij in 2011 de vernieuwende tandartspraktijk op de Zuidas opgericht en sinds 2015 is Ilse praktijkeigenaar van Van de Veer Tandartsen op de Zuidas. Tandarts Ilse van de Veer is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Onze tandartsen staan tevens geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.