Vacature-tandartsassistent-zonder-ervaring-bij Van De Veer Tandartsen

Wij zoeken een fijne tandartsassistent(e) met een stralende glimlach!

Het team van Van de Veer Tandartsen in Osdorp is op zoek naar een fijne, nieuwe collega die graag vooruit denkt en alles wat de tandarts bij een volgende patiënt, of volgende handeling, nodig heeft vooraf al klaar heeft liggen. Als (aankomend) tandartsassistent(e) ligt de focus van je werk op het assisteren aan de tandartsstoel. Jij zorgt ’s morgens dat de tandarts meteen kan starten, assisteert gedurende de dag en zorgt aan het eind van de dag dat alles weer schoon achter wordt gelaten en klaar staat voor een volgende dag. Deze werkzaamheden kunnen aangevuld worden met omloop- en baliewerkzaamheden. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Je ontvangt bij ons een goede praktijkgerichte opleiding en begeleiding. Ook MBO tandartsassistenten in opleiding zijn welkom om te solliciteren.


Wie?

  • Vriendelijke en geruststellende uitstraling
  • Ervaring als tandartsassistent(e) niet vereist
  • 32 – 40 uur per week beschikbaar
  • Enthousiast en met veel verantwoordelijkheidsgevoel
  • Uitstekend Nederlands

Wat?

  • Leuke collega’s en een gezellig team
  • Arbeidsvoorwaarden conform KNMT richtlijnen
  • Je wordt opgeleid tot volwaardig tandartsassistent(e)
  • Je krijgt alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen

Waar?

Familiepraktijk Van de Veer Tandartsen is gevestigd is Amsterdam Osdorp op Tussenmeer. Onze modern ingerichte praktijk telt zes behandelkamers waarvan vier voor de tandartsen en twee voor de mondhygiënisten/preventie assistenten. Wij bieden een breed aanbod in tandheelkunde in een rustige omgeving en een ontspannen atmosfeer. Samen leveren we persoonlijke en hoogwaardige mondzorg met als motto: wellness in dental care.

Hoe?

Stuur je bondige motivatie (met CV) per e-mail aan onze operationeel manager Mitra Hassanalian: mitra@vandeveer.nl en je krijgt snel antwoord van haar.

We kijken er nu al naar uit dat je ons team komt versterken!

 

 

Comments are closed.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Onze tandartsen staan tevens geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.